Miracle Mask

Go down

Miracle Mask

Post  jamd on Mon Nov 03, 2008 8:01 am

ARRIVAL - NEW PRODUCT IN THE HOUSE




MIRACLE MASK RM15
SINUS TREATMENT SET RM20
SINUS HERB 3 PKT RM12 (1 PKT RM5)

PROMOSI UTK SATU SET RAWATAN RESDUNG SINUS TREATMENT SET + MIRACLE MASK + SINUS HERB HANYA RM35


MIRACLE MASK sangat berkesan untuk:-

1.Menegangkan dan mencerahkan kulit
2.Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut dgn syarat
kena rajin pakai setiap hari.
3.Melicinkan dan melembutkan kulit
4.Menghilangkan gatal-gatal resdung
5.Boleh digunakan untuk lulur badan dan scrub muka supaya
kulit menjadi lembut,cerah dan licin

CARA GUNA
-Untuk pakai sebagai mask,ambil satu sudu teh MIRACLE MASK dan bancuh pekat dengan sedikit air sejuk,susu segar atau air mawar.Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub.Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask.Jika ingin guna setiap hari ketika tidur...bancuh cair dan pakai spt bedak sejuk.

-Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja.Cuci pada keesokan hari.

-Guna sebagai scrub muka dan lulur badan seminggu sekali atau 2 kali untuk melicinkan kulit.

Antara bahan-bahan yg terkandung dalam MIRACLE MASK adalah 100% bahan semulajadi spt gamat asli,kulit kayu manis,dan herba-herba terpilih.
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Mon Nov 03, 2008 8:03 am

TESTIMONIAL PENGGUNA UNTUK MIRACLE MASK

Quote:
Originally Posted by nurgoldenage [/URL]
Masker kaknur hebat....MIRACLE..asal ada kat rumah mesti nak tempek.tapi org utara memang suka tempek bedak sejuk keluar rumah..selamber aje.org KL cuba buat tengok,boleh tolong promosi masker kaknur!!!n ngilai2 la sikit,hehehe.

Quote:
Originally Posted by mylaiwan8[/URL]
salam kak nur,
saya nak bagi testimoni ni.....
selepas 5 minggu guna ,saya rasa kulit dah lembut, jerawat pun cepat mengecut....pori2 pun dah mengecil.. suka sangat dgn masker yg kak nur bagi tu

Quote:
Originally Posted by insyi [/URL]
dia jual gak bro....nak jd pengedar pun blh....best pakai masker ni.....50gm tu, mmg byk kali blh pakai.....tak rugi beli...

Quote:
Originally Posted by eyza [/URL]
lagi 1 kan..masker tu eyza wat lulur 1 badan..lagi terasa halus gler kulit..mmg best sgt..

Quote:
Originally Posted by eyza [/URL]
pakai kat satu badan lagi best gler..
halus gler kulit..asben duk opis pun terbayang je kita nih kat umah..hahaha

Quote:
Originally Posted by sis_zety[/URL]
meh la beli dgn kak nur...
mmg tak nyesal...
bole nampak perubahan bile pakai eumora...
lg pon kak nur bg free masker...
yg die wat sendiri...
mmg bes sgt...
rasa mesti nak pakai tiap2 ari...

Quote:
Originally Posted by ViosGates [URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=1987851#post1987851"][/URL]
INUS MIRACLE MASK yang wife suka sangat...pakai tiap2 malam,rupa dah mcm pocong da.hehe

Quote:
Originally Posted by afique [/URL]
salam kak nur
afique dahterima dah mior tu ptg tadi n afiq dah try mask tue...afique wat masker.....ermmm afiq X tau nak gune camne jd afiq amik sikit serbuk tu camour ngan air skit pastu pupur kat muka , biar 1 jam , pastu cuci........lps cuci wow berseri-seri^^ ermm, kak nur, mask tu boleh wat clenser ke??
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  girly92 on Sun Nov 23, 2008 6:32 am

saya nak beli satu miracle mask..bape harga t'masuk penghantaran? jamd, kasi detail pembayaran sekali ek Smile nk bank in esok(isnin)...

girly92

Posts : 3
Join date : 2008-11-19
Age : 26
Location : iPoH

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Mon Nov 24, 2008 12:43 am

girly92 wrote:saya nak beli satu miracle mask..bape harga t'masuk penghantaran? jamd, kasi detail pembayaran sekali ek Smile nk bank in esok(isnin)...

harga miracle mask nie RM15.00 sekotak. Promotion pembukaan kedai - jamd bagi harga RM15.00 including postage by posekspress

dah bank in bagi details untuk penghantaran ye.

Thanks Smile
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  girly92 on Mon Nov 24, 2008 5:28 am

td dh kuar umah...nmpknyer bank-in selasa lah..nnt dh bank-in sy bgtau...
jamd,saya bank-in rm20 kt bank sok sbb bank x terima rm5. jamd ks baki blk ke nnt?

girly92

Posts : 3
Join date : 2008-11-19
Age : 26
Location : iPoH

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Mon Nov 24, 2008 7:17 am

girly92 wrote:td dh kuar umah...nmpknyer bank-in selasa lah..nnt dh bank-in sy bgtau...
jamd,saya bank-in rm20 kt bank sok sbb bank x terima rm5. jamd ks baki blk ke nnt?

ok dah bank in inform ye. Kalau rasa save pos duit - jamd bagi balance RM5.00
Otherwise jamd transfer to your bank account - maybank or cimb bank
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Miracle Mask & Mior

Post  duLce on Sat Nov 29, 2008 12:59 pm

Akak,

Kalau saya nak miracle mask dengan sabun Mior yg 1/16 berape ekk??... termasuk pos ke Miri, Sarawak...
Tak de offer ke sempena Hari Raya Korban???... Razz

duLce

Posts : 1
Join date : 2008-11-29
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Sun Nov 30, 2008 10:48 am

duLce wrote:Akak,

Kalau saya nak miracle mask dengan sabun Mior yg 1/16 berape ekk??... termasuk pos ke Miri, Sarawak...
Tak de offer ke sempena Hari Raya Korban???... Razz

dulce

untuk sabun mior 1/16 - RM20.00
Miracle Mask - 1 box - RM15.00

So offer akak bagi - RM30.00

Kira diskaun RM5. Dah bank in bagi detail utk penghantaran ye - thanks Smile
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

miracle mask..

Post  diana on Sat Dec 06, 2008 4:01 am

salam..
sy dh try mask ni..
mmg best la..
pas skali pkai pn dah nmpk hsl...
klt dah tmbh lmbt, crh..
pastu jrwt pn cpt je kct.. Laughing
try la..mst x nyesal.. Smile

diana

Posts : 1
Join date : 2008-12-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Wed Dec 10, 2008 11:55 am

diana wrote:salam..
sy dh try mask ni..
mmg best la..
pas skali pkai pn dah nmpk hsl...
klt dah tmbh lmbt, crh..
pastu jrwt pn cpt je kct.. Laughing
try la..mst x nyesal.. Smile

salam dulce

finally sampai dah mask nie w/pun lambat

thks for the testimonial Smile
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

miracle mask

Post  jiejah on Mon Jan 12, 2009 3:42 am

salam kak jamd..
nak bli 2 miracle mask Smile
brp total (incl. postage)??

jiejah

Posts : 8
Join date : 2008-11-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Mon Jan 12, 2009 11:49 pm

jiejah wrote:salam kak jamd..
nak bli 2 miracle mask Smile
brp total (incl. postage)??

salam jiejah

2 kotak miracle mask nie - RM15 x 2 = RM30.00
Add RM4 for postage by pos ekspress
OR add RM6 for postage by poslaju

dah bank in bagi details untuk penghantaran ye

thanks Smile
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  terrarosa on Fri Jan 16, 2009 12:25 am

salam kak Jamd...
saya dah bank in RM 34 tuk 2 miracle mask pagi ni...
testimoni... kat sini sungguh menyentuh jiwa , sehinggakan saya tergedik2 nak try miracle mask tu... What a Face
Sabun mior dah pakai 3 minggu... tapi kulit matang saya ni lambat sket...nak tunjuk lawanya...
jerawat dah kering... tunggu parut jer hilang.. cheers

jadi kita UP kan lagi proses tu dengan miracle Mask bounce

p/s nanti saya PM detail tang penghantaran Laughing


Last edited by terrarosa on Fri Jan 16, 2009 9:45 am; edited 1 time in total

terrarosa

Posts : 2
Join date : 2008-12-08

View user profile

Back to top Go down

miracle mask

Post  jiejah on Fri Jan 16, 2009 8:18 am

jamd wrote:
jiejah wrote:salam kak jamd..
nak bli 2 miracle mask Smile
brp total (incl. postage)??

salam jiejah

2 kotak miracle mask nie - RM15 x 2 = RM30.00
Add RM4 for postage by pos ekspress
OR add RM6 for postage by poslaju

dah bank in bagi details untuk penghantaran ye

thanks Smile

kak jamd,
sy dah transfer rm 34 utk 2 kotak miracle mask tu.
pasni sy pm details utk penghantaran.
thx Laughing

jiejah

Posts : 8
Join date : 2008-11-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Sat Jan 17, 2009 5:06 am

jiejah wrote:
jamd wrote:
jiejah wrote:salam kak jamd..
nak bli 2 miracle mask Smile
brp total (incl. postage)??

salam jiejah

2 kotak miracle mask nie - RM15 x 2 = RM30.00
Add RM4 for postage by pos ekspress
OR add RM6 for postage by poslaju

dah bank in bagi details untuk penghantaran ye

thanks Smile


kak jamd,
sy dah transfer rm 34 utk 2 kotak miracle mask tu.
pasni sy pm details utk penghantaran.
thx Laughing

jijah

thanks for payment

currently miracle mask out of stock - baru je order 30 kotak - insyallah dlm next week baru dapat - so kak jamd bagi by hand jelah - kita jumpa kat mana2 Smile

p/s bukannya jauh pun rumah kak jamd dgn rumah jiejah Smile
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

miracle mask

Post  jiejah on Wed Jan 21, 2009 2:45 am

kak jamd,
miracle mask (2 kotak) tu dh smpai pagi ni.
sy beli ye Smile

jiejah

Posts : 8
Join date : 2008-11-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Sat Jan 24, 2009 12:57 am

jiejah wrote:kak jamd,
miracle mask (2 kotak) tu dh smpai pagi ni.
sy beli ye Smile

jiejah

kak jamd jual ye - sorry lambat pos Smile
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

miracle mask

Post  jiejah on Thu Jan 29, 2009 9:47 am

jamd wrote:
jiejah wrote:kak jamd,
miracle mask (2 kotak) tu dh smpai pagi ni.
sy beli ye Smile

jiejah

kak jamd jual ye - sorry lambat pos Smile


nk COD dgn kak jamd, skang ni bz asik lmbt je blk dr opis.
so, xpe la kak jamd. dh slamat smpai pun mask tu Smile

jiejah

Posts : 8
Join date : 2008-11-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Fri Jan 30, 2009 11:16 pm

jiejah wrote:
jamd wrote:
jiejah wrote:kak jamd,
miracle mask (2 kotak) tu dh smpai pagi ni.
sy beli ye Smile

jiejah

kak jamd jual ye - sorry lambat pos Smile


nk COD dgn kak jamd, skang ni bz asik lmbt je blk dr opis.
so, xpe la kak jamd. dh slamat smpai pun mask tu Smile

jiejah

banyak keje eh - kalau tak leh lepak2 kedai mamak Smile
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  balqis26 on Sun Mar 29, 2009 7:41 am

salam kak.. sy berminat la nk beli miracle mask ni.. leh bgtau mcm mane nk order? bank in bank mane.. no account skali.. tq2

balqis26

Posts : 2
Join date : 2009-03-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Wed Apr 01, 2009 11:36 pm

salam balqis

refer 1st page for bank account - ada maybank & cimb bank account

just bank in dalam bank account.

PM /sms details penghantaran
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Testimoni

Post  hannh on Mon Jun 22, 2009 4:19 am

Ada tak sesiapa boleh kasi testimoni penggunaan kedua-dua produk untuk sabun mior dan mask?Berapa lama tempoh untuk jerawat completely hilang?tq

hannh

Posts : 6
Join date : 2009-06-22
Age : 35

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Wed Jul 22, 2009 8:28 am

hannh wrote:Ada tak sesiapa boleh kasi testimoni penggunaan kedua-dua produk untuk sabun mior dan mask?Berapa lama tempoh untuk jerawat completely hilang?tq

ok nanti kak jamd collect testimonial & pos it here Very Happy
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  jamd on Wed Jul 22, 2009 8:30 am

TESTIMONIAL

salam kak jamd..mior yg promo tu dah abis dah....so nak bagi result ni :

kulit rasa tegang
kurang berminyak (ain nya kulit jenis combinations - oily in t-zone)
rasa lebih halus
yg plg best - putih la...tapi x la putih cam mikail jackson tu tapi cerah pinkish gitu...

ni nak beli sebuku terus nih sbb share ngan asben...ada promo ke? nnti pm ye
avatar
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Miracle Mask

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum