Emerald Beauty Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MIOR Miracle Bar

+16
misyamansor
fhazni
mamabee
fadziey
neep
Deeda
maisyirah
kerrythomas
fuzzy
jiejah
lisavoilet
archangel
MekYatie
azie80
ridzyana
jamd
20 posters

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  MekYatie Thu Nov 20, 2008 4:14 am

jamd wrote:
MekYatie wrote:
jamd wrote:
MekYatie wrote:SALAM,...saya nak sabun ni 1....
brape termasuk pos???? Very Happy

salam mek

yg sample ke satu bar

harga sample - RM20 termasuk postage by pos ekspress
1 bar - RM259.00 termasuk free gift & postage by poslaju

dah bank in bagi detail untuk penghantaran ye Very Happy

nak sample je,..
nak try pkai,...
sbb ada kwn mek pkai muka jd kering sgt,..
jerawat x hilang2,..
tp mek nak try jgak,..
sbb ada kwn2 lain pkai ok je,..
le cerahkan kulit x?
mengelupas truk x?

kalau muka kering kena apply moisturizer mek

jerawat mmg lambat nak hilang - especially for those dlm badan byk toksin

cerahkan tu tak le tapi kulit jadi smooth - tentang pengelupasan nie ikut kulit masing2 - yg penting kena minum air banyak
oooo,....cam2 ek????
yg kecik ni tahan brape lama ek?
nak try la,..
klu bank in arini,..
bila le dpt?

MekYatie

Posts : 4
Join date : 2008-11-20

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Thu Nov 20, 2008 4:33 am

MekYatie wrote:
nak try pkai,...
sbb ada kwn mek pkai muka jd kering sgt,..
jerawat x hilang2,..
tp mek nak try jgak,..
sbb ada kwn2 lain pkai ok je,..
le cerahkan kulit x?
mengelupas truk x?

kalau muka kering kena apply moisturizer mek

jerawat mmg lambat nak hilang - especially for those dlm badan byk toksin

cerahkan tu tak le tapi kulit jadi smooth - tentang pengelupasan nie ikut kulit masing2 - yg penting kena minum air banyak[/quote]
oooo,....cam2 ek????
yg kecik ni tahan brape lama ek?
nak try la,..
klu bank in arini,..
bila le dpt?[/quote]

dalam seminggu tahan - pakai 2 x sehari

esok baru jamd pos - insyallah sabtu dapat
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty haii

Post  archangel Fri Nov 21, 2008 2:29 pm

hai... sya member baru...berminat sgt nak try sabun mior tu, tp muka mmg xde probs..sesaje nak pakai maner tau ble jd lg cantik Very Happy ...bole ker? takut gak ader side effect, nnt yg elok jdi buruk...kihkihkih

archangel

Posts : 3
Join date : 2008-11-21
Age : 42
Location : klang

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Fri Nov 21, 2008 2:51 pm

archangel wrote:hai... sya member baru...berminat sgt nak try sabun mior tu, tp muka mmg xde probs..sesaje nak pakai maner tau ble jd lg cantik Very Happy ...bole ker? takut gak ader side effect, nnt yg elok jdi buruk...kihkihkih

hai arch

kaalu berminat nak try - tak de masalah tapi better beli yg sample promotion tu - RM20.00 only

so far mmg tak de side effect
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Fri Nov 21, 2008 2:53 pm

jamd wrote:As requested. Nie bentuk 1/16 Mior Bar.

Cantikkan jamd potong :p

MIOR Miracle Bar - Page 2 Samplemior1od2
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty nak try la...

Post  archangel Sat Nov 22, 2008 2:35 am

ok confirm nak beli satu yang sample tu, jap lg saya bank in duit then saya pm k...tq Smile

archangel

Posts : 3
Join date : 2008-11-21
Age : 42
Location : klang

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty berminat gakkk..

Post  lisavoilet Sat Nov 22, 2008 9:04 am

hi jamd

sy berminat gak la nak try...mcm mna nak dptkan sample tu?....

lisavoilet

Posts : 2
Join date : 2008-11-22
Age : 45
Location : Kuantan / Raub / Lipis

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Sat Nov 22, 2008 1:28 pm

archangel wrote:ok confirm nak beli satu yang sample tu, jap lg saya bank in duit then saya pm k...tq Smile

thanks archangel for payment

dah pos akak letak tracking no kat sini ye Smile
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Sat Nov 22, 2008 1:29 pm

lisavoilet wrote:hi jamd

sy berminat gak la nak try...mcm mna nak dptkan sample tu?....

hi lisa

just bank in into my bank account - refer 1st page untuk bank details

dah bank in bagi detail untuk penghantaran ye Smile
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty mior 1 bar

Post  jiejah Tue Nov 25, 2008 8:13 am

alamak..terbeli awal la plak mior 1 bar..
kalo x,bleh dpt face massager Very Happy
taun depan la plak bli mior lg.. I love you

jiejah

Posts : 8
Join date : 2008-11-25

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  fuzzy Thu Nov 27, 2008 6:49 am

akak.. nak try gak sample ni.. nanti sy dh bank in sy pm details ok Smile

fuzzy

Posts : 2
Join date : 2008-11-26

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Fri Nov 28, 2008 12:38 pm

jiejah wrote:alamak..terbeli awal la plak mior 1 bar..
kalo x,bleh dpt face massager Very Happy
taun depan la plak bli mior lg.. I love you

jiejah - heheh - next time ur rezeki - maybe ada promo yg menarik Smile
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Fri Nov 28, 2008 12:39 pm

fuzzy wrote:akak.. nak try gak sample ni.. nanti sy dh bank in sy pm details ok Smile

ok dah bank in bagi details ye

blh gak sms at 012-3232775
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  kerrythomas Tue Dec 09, 2008 5:24 am

kak,saya nak yang sample trial dulu...saya dah sms akak phone number saya. Smile

kerrythomas

Posts : 1
Join date : 2008-12-09

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty nak try sampel

Post  mai syir Tue Dec 09, 2008 7:46 am

salam to all esp jamd, am a newbie here. nak try sample yg rm20 tu. tapi am at my early pregnancy, baru 2 bulan. boleh pakai ke? pls reply soonest. nak bank in. kalau ok dan sesuai dengan kulit muka, insya Allah - nak jadi dealer kat johor. Smile

mai syir
Guest


Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Confirmed pembelian

Post  maisyirah Wed Dec 10, 2008 3:58 am

dear jamd.. i dah buat payment and dah pm you the details just now. hope you've received it. thanks.

maisyirah

Posts : 2
Join date : 2008-12-09

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Wed Dec 10, 2008 11:29 am

mai syir wrote:salam to all esp jamd, am a newbie here. nak try sample yg rm20 tu. tapi am at my early pregnancy, baru 2 bulan. boleh pakai ke? pls reply soonest. nak bank in. kalau ok dan sesuai dengan kulit muka, insya Allah - nak jadi dealer kat johor. Smile

salam

untuk pregnancy boleh guna

ok kalau dah bank in just bagi details utk penghantaran ye

thks
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Wed Dec 10, 2008 11:35 am

kerrythomas wrote:kak,saya nak yang sample trial dulu...saya dah sms akak phone number saya. Smile

ok kerry

thsk for payment Smile
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Wed Dec 10, 2008 11:42 am

maisyirah wrote:dear jamd.. i dah buat payment and dah pm you the details just now. hope you've received it. thanks.

maisyirah

thks for payment Smile

received with thks Smile
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  Deeda Thu Dec 18, 2008 6:44 am

kak jamd,

nak tanya la.. saya nie mcm nak try produk nie.. tapi cume takutt jer.. ehehe...

sabun nie kalau pakai mengelupas tak kulit tu?? saya skin normal.... tak berminyak n tak kering...

camner eh cat

Deeda

Posts : 3
Join date : 2008-12-18

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Mon Dec 22, 2008 12:21 am

Deeda wrote:kak jamd,

nak tanya la.. saya nie mcm nak try produk nie.. tapi cume takutt jer.. ehehe...

sabun nie kalau pakai mengelupas tak kulit tu?? saya skin normal.... tak berminyak n tak kering...

camner eh cat

deeda

kena ikut jenis kulit muka kita gak - kalau ok tiada pengelupasan kulit - cam kak jamd masa mula2 guna - ada pengelupasan kulit sikit coz kulit muka jadi kering. So bila apply moisturizer baru ok sikit

boleh try yg sample tu - 1/16 bar - so tak membazir le kalau kulit muka tak sesuai dgn ur skin
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Fri Jan 02, 2009 11:00 am

Penghantaran pada 2/1/2009


Pos Ekspress

1. Aznida - Putrajaya - LX 382325327 MY

2. Norafesa - Johor - LX 382325335 MY

3. Siti Noorhanani - Putrajaya - LX 382325361 MY

4. Hirdawati - Sabah - LX 382325358 MY

5. Nurazlina - KL - LX 382325344 MY


Pos Laju

1. Nor Hamnira - Johor - EN 082037971 MY

2. Nursaliza - Johor - EN 122409069 MY

3. Husna - Perak - EN 122409086 MY

4. Azrita - Melaka - EN 122409041 MY

5. Nurazliza - Penang - EN 082035644 MY
jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty testimoni

Post  neep Mon Jan 05, 2009 8:47 am

kengkawan yg dah beli sabun ni, bagila feedback kat sini..

baru la menarik..

neep

Posts : 1
Join date : 2009-01-05

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  jamd Mon Jan 05, 2009 3:51 pm

okay nie ada a few testimoni from my customer

salam kak jamd..
stil ingat ita?
hmpir 3minggu gune mior,jerawat kat muka makin kurang kak...ari tu g rombongan,makcik2 ni dok tegur kite...lain muke....mmg nampak kak perubahannyer..muke tegang,gebu..walaupun kulit xcerah..
mule2 pakai 2x sehari..pastu 3x sehari...time 3x sehari tu kulit muke kering n mengelupas kat bahgian jerawat..mmg xelok skit rupe..tp ita pakai pelembab..tp skang dah xder problem tur..kulit muke makin hari makin ok...
kak,ujung bulan ni beli lg mior 1bar leh x?

pas 2 kali sy gune sabun mior,mmg rasa kelainan kat muka sy la..
kulit jadi tegang,bila sentuh licin je..
pagi td pas gune mior jerawat mula kecut..
harap2 mior leh kurangkan minyak kat muka sy ni..

salam semua..morning...sy sgt ceria arini...

pas 4 hari sy pakai mior ni,wah..makin conok sy tgk cermin..hihi
sbb mmg betul mior ni kecilkan pores kat muka sy...
jerawat yg kecil sume dah kecut n ilang...
sy ni resdung n alah kat muke..so selalu naik jerawat besar n bernanah..
sy amik ubat utk buangkan toksin dlm badan sy n cuci darah kotor..
alhamdulillah sbb mior buat jerawat besar tu makin surut..
tapi tgh risau gak sbb maybe arini sy akan period,tatot ar naik jerawat balik......
mior leh mengatasi jerawat dari tumbuh tak?

salam

saya memang pakai mior bar ni sejak tahun ni .... 100% suka ! My complexion i believe is clearer & smoother, dan yg saya suka, saya tk payah nk scrub & pakai mask ! Jimat masa & tambah malas !

sabun saya pun dh nk habis, ingat nk belilah......

ass'kum,

saya br pakai sbn mior last week.Memang superb!Itu ari pegi umah sedara ramai memuji pakai apa.Muka jadi tegang,bersih dan kulit nmpk lain.tapi yang bestnya first time try wat kt muka husben jdk putih and tegang.Now nak order yg promotion rm20 tu 2.Nak wat kat muka mak plak.he...he...saya bank in tomorrow k.tq

jamd
jamd

Posts : 129
Join date : 2008-10-27

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  fadziey Tue Jan 06, 2009 8:33 am

Salam kak Jamd,

Saya berminat nak try sabun nih. Nk cuba yang sample dulu. Once bank in, saya pm ye.

fadziey

Posts : 5
Join date : 2009-01-06

Back to top Go down

MIOR Miracle Bar - Page 2 Empty Re: MIOR Miracle Bar

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum